Ingatlanközvetítés

Az ország egyik legnagyobb adatbázisából felkutatjuk a keresett ingatlant, tájékoztatást adunk, segítünk az ügyletek megkötésében.

Ingatlan tanácsadás

Tájékoztatást nyújtunk a lakáskeresőknek a lehetőségekről, megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, információt adunk a kedvezmények, támogatások igénybevételével kapcsolatban.

Hitelügyintézés

Bankfüggetlen hitelügyintézőnk személyre szabottan vizsgálja meg az ügyfelek lehetőségeit, és segít kiválasztani az optimális banki ajánlatokat.

Ismerje meg csapatunkat

Lévainé Julika

Lévainé Julika

Irodavezető

Lévainé Julika

Irodavezető

Julika immár harmadik éve a DH Franchise hálózat legeredményesebb értékesítője. 15 éves szakmai tapasztalattal és elégedett ügyfélkörével a szakma legjobbjai közé tartozik.

Juhász István

Juhász István

Értékesítő

Juhász István

Értékesítő

István ambíciózus célkitűzése, hogy megtalálja ügyfeleinek azt az ingatlant, amit ők elképzeltek maguknak. Közvetlen stílus, lendület és odafigyelés segíti őt a feladatban.

Küldetésünk

Az élet akkor teljes igazán, ha otthon érzed magad benne. Nem mindegy, hogy az ember hogyan érzi magát azon a helyen, ahová nap mint nap hazatér, ahol a családját biztonságban szeretné tudni, és amelyet otthonának tekint. A tökéletes otthon mindenkinek mást jelent, de mindannyiunknak van egy elképzelése, hogy számunkra milyen is az ideális ingatlan. Akár befektetésről, első lakásba költözésről vagy az álomotthon megtalálásáról van szó, mi minden alkalommal eltökéltek vagyunk, hogy megtaláljuk a személyes igényeknek leginkább megfelelő ingatlant a piacon. Vevőként kötelességektől mentesen, teljesen ingyen igénybeveheti segítségünket. Ne késlekedjen, vegye fel velünk a kapcsolatot!